Tea

Tiedättekö jonkun sellaisen ihmisen, joka aina ottaa avosylin vastaan, on aina auttamassa ja ymmärtämässä? Sellaisen, jonka pelkkä läsnäolokin rauhoittaa ja maadoittaa? Tea on juuri sellainen!

Tean elämään on mahtunut jo 43 -vuotta erilaisia ylä ja alamäkiä, jonka takia hänen näkökulmansa elämää kohtaan on ihastuttavan laaja. Kolme poikaa ja yksi enkelipoika ovat olleet myös hänen opettajinaan näiden vuosien varrella.

Tea uskoo ihmeisiin ja sitä kuvaa hyvin myös hänen ja hänen Senegalilaisen miehensä rakkaustarina; Fallun ja Tean kohdatessa ei heillä ollut mitään yhteistä kieltä. Sanonta ”Parhaimmat asiat tunnetaan sydämellä” kuvaakin hyvin sitä tunnetta joka heidän välilleen syntyi heti. Fallun piti vain käydä Suomessa lomalla, mutta rakkaus oli se ihmeellinen voima, joka laittoi kaiken uusiksi ja motivoi myös yhteisen kielen opiskeluun. Nyt he odottavat kolmea Fallun lasta saapuvaksi Suomeen, jotta pääsevät jatkamaan elämää yhtenä perheenä.

Tean hoitotaidot ovat moniulotteiset; hierontoja hän on tehnyt jo vuodesta 2001 ja v.2016 hän avasi ensimmäisen hoitolansa Tean Terapiat Nousiaisiin. Lisäksi hän tarjoaa Shiatsua, intialaista päähierontaa, GuaSha -kasvohoitoja, kuumakivihierontaa, kuivakuppausta ja Raindrop -hoitoja. Hän myös rakastui Young Livingin eteerisiin öljyihin ja onkin käyttänyt niitä hyvin tuloksin hoitolassaan.

Tea rakastaa yli kaiken ihmisiä ja asiakkaitaan ja eipä taida löytyäkään ihmistä, joka ei tulisi Tean kanssa toimeen. Onnenpaikka mahdollistaa Tealle omien unelmien toteuttamista laajemmin ja vieläpä yhdessä ihanien sielunsiskojen kanssa!

Voit varata ajan myös sähköpostilla tai puhelimitse:

tea@onnenpaikka.fi

040 722 4898 

 

Tutustu myös tiloihimme!

Tilavuokraus

Onnenpaikan tilat ovat todella upeat ja monikäyttöiset.
Oman ulottuvuutensa tilojen hyödyntämiseen tuovat saunat, sisäpiha, grillikota ja ulkoporeamme. Salissa järjestyy niin juhlat, syntymäpäivät kuin erilaiset koulutukset ja workshopitkin.
Mitä sinä haluaisit järjestää Onnenpaikassa?

 

Kelluntatankki

Onnenpaikan vetonaula, kelluntatankki, asettaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimisen uudelle tasolle!

Elämme kiireisessä, ärsykkeiden täyteisessä yhteiskunnassa,

jossa korkeat stressitasot ajavat monet burnoutin partaalle. Anna kehosi ja mielesi rentoutua, palautua ja latautua – kellumalla!

 

VARAA AIKA

Copyright©2021 Onnenpaikka Oy          Tietosuojakäytäntö