Tarja

Tarja- aitoja kohtaamisia, rentoutusta, iloa, valoa, rakkautta ja energiaa!

Tarja on läsnäoleva, rauhallinen ja selkeä nainen. Pelkästään hänen kanssaan oleskelu rauhoittaa ja ohjaa jalat takaisin maanpinnalle, sekaiset ajatukset järjestykseen ja stressitasot tasaantumaan.

Tarjalla on taito päästä kiinni erilaisiin juurisyihin, ja ongelman kohdatessa Tarja onkin usein se henkilö, joka pystyy erottamaan ja auttamaan sinua löytämään ratkaisun. Ja vieläpä kun ratkaisu oli kokoajan sinussa itsessäsi, mutta et vain osannut nähdä sitä kaiken muun sisäisen hälinän keskeltä!

Tarjan luottamus elämään ja sen hyvyyteen on puhuttelevaa ja hän jo pelkällä katseellaan pystyy viestittämään toisille, että kaikki on hyvin ja kaikki kääntyy vielä parhain päin. Niinpä tämä kaikki jo Tarjassa sisäsyntyisesti oleva luottamus ja rauha yhdistettynä upeaan kattaukseen erilaisia hoitoja, on todella rentouttavaa ja terapeuttista! Tarja taitaa siis niin äänimaljarentoutukset, intuitiiviset energiahoidot, intialaisen päähieronnan, ChiKung päänalueen akupistekäsittelyn, Raindrop -hoidon kuin rumpurentoutukset ja enkelikorttitulkinnatkin!

Tarjan huumorintaju ja elämänkatsomus pilke silmäkulmassa viimeistelee vielä tämän ihanan persoonallisuuden ja avaa näkökulmaa sille, ettei elämä ole aina niin vakavaa!

Voit varata ajan myös sähköpostilla tai puhelimitse:

www.sydanenergia.fi

sydanenergia@gmail.com

040 078 5437

 

 

Tutustu myös tiloihimme!

Tilavuokraus

Onnenpaikan tilat ovat todella upeat ja monikäyttöiset.
Oman ulottuvuutensa tilojen hyödyntämiseen tuovat saunat, sisäpiha, grillikota ja ulkoporeamme. Salissa järjestyy niin juhlat, syntymäpäivät kuin erilaiset koulutukset ja workshopitkin.
Mitä sinä haluaisit järjestää Onnenpaikassa?

 

Kelluntatankki

Onnenpaikan vetonaula, kelluntatankki, asettaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimisen uudelle tasolle!

Elämme kiireisessä, ärsykkeiden täyteisessä yhteiskunnassa,

jossa korkeat stressitasot ajavat monet burnoutin partaalle. Anna kehosi ja mielesi rentoutua, palautua ja latautua – kellumalla!

 

VARAA AIKA

Copyright©2021 Onnenpaikka Oy          Tietosuojakäytäntö