Mona

Mona on 26-vuotias kolmen pienen lapsen äiti, yrittäjä ja vaimo. Lukion jälkeen hän lähti selvittämään, kuinka voisi luoda oman uransa niistä elementeistä, jotka ovat hänelle tärkeitä. Lähellä sydäntä ovat luonto, ihmiset, auttaminen ja ihmisten kanssa aito kohtaaminen. Hän oivalsi, kuinka elämän kipeätkin hetket voi kääntää voitoksi ja kuinka niistä oppineena voi myös auttaa muita. ”Jokainen vastoinkäyminen kätkee sisälleen siunauksen” onkin yksi hänen voimalauseistaan ja hän on käyttänyt sitä usein elämän eri vaiheissa.

Kaaduttuaan 10 vuotta sitten rappusissa ja melkein halvaannuttuaan, hän sai kokea kuinka ihminen on kokonaisvaltainen ja moniulotteinen kokonaisuus ja kuinka mieli vaikuttaa fyysiseen kehoon ja toisinpäin. Kuntoutuessaan tapaturmasta, hän sai myös rikkoa vanhoja uskomuksiaan, sekä pääsi ymmärtämään myös omaa fysiikkaansa kraniosakraaliterapian avulla. Young Livingin eteeriset öljyt, luonnonmukaiset oheistuotteet ja ravintolisät veivät mukanaan ja Mona löysikin niihin kiteytettynä hänen tärkeimpiä arvojaan.

Myös  verkostomarkkinointi -liiketoimintamalli mahdollisti hänelle elämäntyylin, jossa suuressa roolissa on vapaus ja passiivinen tulo toi myös uusia mahdollisuuksia perhe-elämän vaatimuksiin.

Kolme peräkkäistä raskautta, pienet lapset ja hektinen arki sai Monan uupumaan. Uupumiskokemuksen siunaus oli sen tajuaminen, että uupumus, burnout ja masennus ovat tämän hektisen ja vaativan yhteiskunnan vitsaus ja me jokainen tarvitsemme paikan jossa hengähtää, rentoutua ja ottaa omaa aikaa, jotta jaksamme. Ja näin Onnenpaikan tarkoitus kirkastui; paikka, jossa on tilaa ihmisyydelle, nähdyksi ja kuulluksi tulemiselle, voimavarojen lataukselle, kaikenlaisille tunteille ja ennenkaikkea paikka, joka kuiskaa korvaasi: älä huoli, kaikki kääntyy vielä parhain päin!

Tutustu myös tiloihimme!

Tilavuokraus

Onnenpaikan tilat ovat todella upeat ja monikäyttöiset.
Oman ulottuvuutensa tilojen hyödyntämiseen tuovat saunat, sisäpiha, grillikota ja ulkoporeamme. Salissa järjestyy niin juhlat, syntymäpäivät kuin erilaiset koulutukset ja workshopitkin.
Mitä sinä haluaisit järjestää Onnenpaikassa?

 

Kelluntatankki

Onnenpaikan vetonaula, kelluntatankki, asettaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimisen uudelle tasolle!

Elämme kiireisessä, ärsykkeiden täyteisessä yhteiskunnassa,

jossa korkeat stressitasot ajavat monet burnoutin partaalle. Anna kehosi ja mielesi rentoutua, palautua ja latautua – kellumalla!

 

VARAA AIKA

Copyright©2021 Onnenpaikka Oy          Tietosuojakäytäntö