Minna

Minna Rämö – Onnenpaikan uusi tulokas!                                                          
Minna Rämö on kehoterapeutti, jonka tavoite on avustaa asiakasta löytämään oma sisäinen ääni ja sisäinen lapsi, sekä kohtaamaan tunteensa hyväksyvästi ja uteliaasti, ja vapauttamaan myös pinnan alla olleita tunteita pitkäjänteisellä asteittaisella työskentelyllä. Minna uskoo, että kun ihminen saa kosketuksen primaaritunteisiinsa (mm.ilo, suru, viha, pelko), antaa niille tilaa hyväksyen ja herkistyy kuuntelemaan mitä tärkeää nämä tunteet voivat hänelle viestiä, on sen myötä helpompi tietää mitä itse oikeastaan haluaa & mihin haluaa käyttää aikaa ja energiaa elämässään. Silloin kun kehoon kertyneitä käsittelemättömiä tai padottuja tunteita päästään vapauttamaan ja kuulemaan, ihmisen on helpompi päästä yhteyteen sydämensä ja oman totuutensa kanssa.                             
Minna käyttää terapiatyössään sekä ajatusten ja uskomusten kanssa työskentelyä, että olennaisena osana myös kehollisia harjoitteita kuten keho-mindfulnessia, hengitys-, liike-, kosketus-, maadoitus- ja mielikuvaharjoituksia. Minnaa kiinnostaa tarjota asiakkaalle näiden lisäksi myös perinteistä terapiaa luovempia tapoja (kuten tanssia, musiikkia, luonnon eheyttävää voimaa) omien tunteiden, sisäisten toiveiden, arvojen ja päämäärien tutkimiseen ja selkeyttämiseen.                                               
Minna toimii aina asiakkaan ehdoilla ja suostumuksellisesti – mihinkään harjoitukseen tai työskentelytapaan ei tarvitse lähteä mikäli se ei asiakasta kutsu. Minna hyödyntää joustavasti perinteisemmän keskustelupohjaisen työskentelyn ja kehollisen työskentelyn välineitä, sekä myös psykologian opintoja ja työkokemusta lyhytterapeuttisesta työskentelystä nuorten kanssa, joiden myötä hän onkin saanut arvokasta kokemuspohjaa terapeuttiselle työskentelylle.                                                
Minna on tavattavissa Onnenpaikassa keskiviikkoisin ja tarjoaa yksittäisiä käyntejä, sekä pitkäkestoista terapiaa riippuen asiakkaan toiveesta.
Käyntien pituus on sovittavissa 45-90 min välille.                                                   
Ota yhteyttä ja kerro etsitkö säännöllistä pitkäkestoista terapiaa vai haluatko tulla käynneille satunnaisemmin.
Jos keskiviikot eivät sovi sinulle, älä epäröi silti olla yhteydessä.
Ratkaisu tapaamiselle löytyy varmasti!                                                                      
Tutustumiskäynti (1h): 30€
45 min käynti: 50€
60 min käynti: 60€
90 min käynti 85€                                                                                                      
Ostamalla neljän kerran kortin, saat jokaisesta käynnistä 10€ alennuksen.

Voit varata ajan sähköpostilla.

minna@onnenpaikka.fi

Ajanvaraus myös sopimuksen mukaan.

 

Tutustu myös tiloihimme!

Tilavuokraus

Onnenpaikan tilat ovat todella upeat ja monikäyttöiset.
Oman ulottuvuutensa tilojen hyödyntämiseen tuovat saunat, sisäpiha, grillikota ja ulkoporeamme. Salissa järjestyy niin juhlat, syntymäpäivät kuin erilaiset koulutukset ja workshopitkin.
Mitä sinä haluaisit järjestää Onnenpaikassa?

 

Kelluntatankki

Onnenpaikan vetonaula, kelluntatankki, asettaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimisen uudelle tasolle!

Elämme kiireisessä, ärsykkeiden täyteisessä yhteiskunnassa,

jossa korkeat stressitasot ajavat monet burnoutin partaalle. Anna kehosi ja mielesi rentoutua, palautua ja latautua – kellumalla!

 

VARAA AIKA

Copyright©2021 Onnenpaikka Oy          Tietosuojakäytäntö