Mathilda

Mathilda on lämmin, positiivinen ja helposti lähestyttävä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähettiläs! Hän innostuu ja fiilistelee kaikenlaista luonnonmukaista hyvinvoinnin edistämisen tapaa ja onkin saanut paljon inspiraatiota ja syventävää tietoa jo kauan äidiltään, joka on vakiintunut ammattilainen näissä aihepiireissä.

Mathilda tekee Raindroppeja ja tuo myös kauneudenhoidollisen taitonsa ja näkökulmansa Onnenpaikan tarjontaan – nimittäin ihokarvojen poiston suomalaisella Skin Candy -sokerimassalla!
Skin Candy on luonnollinen sokerimassa joka sisältää suomen superainetta, xylitolia!

Xylitoli on itsessään antiseptinen ja syväkosteuttava aine ja sokerimassa taas kuorii iholta kuolleet ihosolut samalla, irrottaen ihokarvan juurineen! Täydellisempää ihonhoitoa saa siis hakea, sillä tämä yhdistelmä jättää ihosta sileän, hellävaraisesti kuoritun & kosteutetun sekä tietenkin karvattoman ihon!

Ihokarvojen sokerointi on tehokas tapa vaikuttaa ihokarvojen muodostumiseen, kasvuun ja paksuuteen, sillä sokerimassan avulla ihokarva irtautuu juurineen ja vahingoittaa samalla karvatuppea. Näinollen karvatupen muodostuminen alkaa alusta ja siinä kestää kauemmin, johon perustuu sokeroinnilla saavutettavat pitkäkestoiset tulokset. Lisäksi säännöllisesti sokeroimalla karvatupen saa vaurioitettua niin, että koko ihokarvan laatukin muuttuu ohkaisemmaksi ja pehmeämmäksi sekä karvankasvu heikkenee ja hidastuu!

Jokaisen sileää ja hyvinhoidettua ihoa arvostavan tulisi panostaa sokeroinnissa käyntiin säännöllisesti!

Voit varata ajan myös sähköpostilla tai puhelimitse:

mathilda@onnenpaikka.fi

045 137 6878

Ajanvaraus myös sopimuksen mukaan.

VARAA AIKA MATHILDALLE

 

Tutustu myös tiloihimme!

Tilavuokraus

Onnenpaikan tilat ovat todella upeat ja monikäyttöiset.
Oman ulottuvuutensa tilojen hyödyntämiseen tuovat saunat, sisäpiha, grillikota ja ulkoporeamme. Salissa järjestyy niin juhlat, syntymäpäivät kuin erilaiset koulutukset ja workshopitkin.
Mitä sinä haluaisit järjestää Onnenpaikassa?

 

Kelluntatankki

Onnenpaikan vetonaula, kelluntatankki, asettaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimisen uudelle tasolle!

Elämme kiireisessä, ärsykkeiden täyteisessä yhteiskunnassa,

jossa korkeat stressitasot ajavat monet burnoutin partaalle. Anna kehosi ja mielesi rentoutua, palautua ja latautua – kellumalla!

 

VARAA AIKA

Copyright©2021 Onnenpaikka Oy          Tietosuojakäytäntö