Maria

Maria on 41-vuotias kolmen tytön äiti, vaimo ja yrittäjä. Kokemusta monenlaisista työtehtävistä on kertynyt ennen yrittäjäksi lähtemistä ja sisustussuunnittelijaksi valmistumisen myötä erilaiset sisustus-
suunnitteluprojektit ovat jääneet lähelle sydäntä.
Vaikka Maria olikin intohimoinen sisustussuunnittelijan työssään, hän koki, että pystyy antamaan vielä enemmän auttaessaan ihmisiä kokonaisvaltaisesti voimaan hyvin. Niinpä hän opiskeli vyöhyketerapeutiksi, perusti oman yrityksen ja toteuttaa nyt unelmatyötään!

Maria on ulospäinsuuntautunut ja avoin persoona. Hän on helposti lähestyttävä, elämäniloinen, lämmin ja hänen kanssa on erittäin helppo tulla toimeen! Tämä antaakin uuden ulottuvuuden Marian hoitotyöhön, koska vyöhyketerapian avulla voidaan käsitellä myös tunnelukkoja sekä elämän kipukohtia, niitä on siis turvallista kohdata luotettavan ja ammattitaitoisen hoitajan käsittelyssä!

Vyöhyketerapian lisäksi Maria taitaa Raindrop -tekniikan, sekä intialaisen päähieronnan.

Voit varata ajan myös sähköpostilla tai puhelimitse:

elamanmakum@gmail.com

050 301 4974

 

 

Tutustu myös tiloihimme!

Tilavuokraus

Onnenpaikan tilat ovat todella upeat ja monikäyttöiset.
Oman ulottuvuutensa tilojen hyödyntämiseen tuovat saunat, sisäpiha, grillikota ja ulkoporeamme. Salissa järjestyy niin juhlat, syntymäpäivät kuin erilaiset koulutukset ja workshopitkin.
Mitä sinä haluaisit järjestää Onnenpaikassa?

 

Kelluntatankki

Onnenpaikan vetonaula, kelluntatankki, asettaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimisen uudelle tasolle!

Elämme kiireisessä, ärsykkeiden täyteisessä yhteiskunnassa,

jossa korkeat stressitasot ajavat monet burnoutin partaalle. Anna kehosi ja mielesi rentoutua, palautua ja latautua – kellumalla!

 

VARAA AIKA

Copyright©2021 Onnenpaikka Oy          Tietosuojakäytäntö