Laura

Joogastudio Valon Laura, onneksemme Onnenpaikassa!

Laura on joogan todellinen ammattilainen. Joogaopettajana Laura on toiminut jo vuodesta 2016 asti, peruskoulutukseltaan Seasonal Yoga -opettaja ja jatkokoulutuksia häneltä löytyy empodied Yinin ja Authentic Flown puolelta, sekä hän syventää tietotaitoaan tälläkin hetkellä restoratiivisen joogan parissa. Laura rakastaa liikuntaa ja erilaisia kehoharjoitteita ja toimii omalla Vahdon studiollaan myös personaltrainerina, sekä tarjoaa kattauksen erilaisia hyvinvointihoitoja. Laura on jakanut osaamistaan joogan saralla monissa eri studiossa opettaen, kunnes keskitti tuntinsa Vahdolle omaan joogastudioonsa. Onpa siis huikeaa saada Laura taas Turkuun opettamaan!

Laura on menevä, elämäniloinen ja ulospäinsuuntautunut persoona; nainen, vaimo ja kahden lapsen äiti, joka toimii aktiivisesti monessa seuratoiminnassa sekä hänet valittiin myös Ruskon kunnanvaltuustoon! Takuuvarmaa pirskahtelevaa, eteenpäin pyrkivää energiaa siis!

Positiivista elämänasennetta Laura pyrkii ammentamaan aina siitä lähtökohdasta, että voimme itse vaikuttaa ja valita suhtautumisemme elämään ja sen tuomiin haasteisiin ja ilmiöihin. Avoin ja rehellinen ilmapiiri on myös Lauran ensisijaisia arvoja, joita hän vaalii elämässään positiivisuuden lisäksi. Laura suosii elämässään sitä kuuluisaa kultaista keskitietä; arki rakentuu terveellisistä elämäntavoista ja valinnoista, johon sisältyy sopivasti herkuttelua!

Lisää Laurasta, hinnastot ja tuntivarauskalenterin löydät täältä:

https://www.laurayliarvela.com/vahdon-joogastudio-valo

Tutustu myös tiloihimme!

Tilavuokraus

Onnenpaikan tilat ovat todella upeat ja monikäyttöiset.
Oman ulottuvuutensa tilojen hyödyntämiseen tuovat saunat, sisäpiha, grillikota ja ulkoporeamme. Salissa järjestyy niin juhlat, syntymäpäivät kuin erilaiset koulutukset ja workshopitkin.
Mitä sinä haluaisit järjestää Onnenpaikassa?

 

Kelluntatankki

Onnenpaikan vetonaula, kelluntatankki, asettaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimisen uudelle tasolle!

Elämme kiireisessä, ärsykkeiden täyteisessä yhteiskunnassa,

jossa korkeat stressitasot ajavat monet burnoutin partaalle. Anna kehosi ja mielesi rentoutua, palautua ja latautua – kellumalla!

 

VARAA AIKA

Copyright©2021 Onnenpaikka Oy          Tietosuojakäytäntö