Hoidot

VARAA AIKA

Raindrop

 Raindrop-nimi tulee siitä, että Young Livingin eteeriset öljyt tiputetaan selkärangalle kuten vesipisarat. Hoidossa levitetään iholle yhdeksää korkealaatuista terapeuttista eteeristä öljyä, jotka hierotaan selkään, niskaan ja jalkoihin. Hoito on erittäin rentouttava ja rauhoittava.

Hoito sopii kaikille, jotka kaipaavat rentoutumista, hyvää oloa ja hemmottelua. Helpottaa lihasjännitystä, tukee elimistön puolustusjärjestelmää, ruuansulatusta, verenkiertoa, selkärangan toimintaa ja vähentää stressiä.

Hyvinvoinnin ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa neljä kertaa vuodessa, kroonisia tiloja hoidettaessa voidaan hoito tehdä kerran viikossa tai kerran kuukaudessa tilanteen mukaan.

Hoito ei sovi raskaana oleville eikä silloin, kun selässä tai jaloissa on avohaavoja, sieni-infektio tai tulehdus. Hoitoon ei voi tulla myöskään flunssan tai muun tarttuvan taudin aikana. Hoito ei välttämättä sovi tuoksuyliherkälle.

Hinta: 60 min / 75€

 

Gua Sha

Gua Sha perustuu Kiinalaiseen lääketieteeseen ja on ikivanha hoitomenetelmä. Gua sha:n avulla tehty kasvohieronta rentouttaa lihaksia ja tukee kasvojen verenkiertoa saaden ihon kiinteytymään, kirkastumaan ja tasoittumaan. Usein huomaat vaikutuksen jo ensimmäisen kerran jälkeen. Hoito aktivoi kehon toimintoja kuten hermostoa, lihaksia, nestekiertoa ja iho- ja lihaskalvoja, parantaa myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa puhdistaen samalla elimistöä. Gua sha kivellä liikutamme kasvojen lymfaa kevyesti sivellen, aktivoiden samalla mikroverenkiertoa. Kasvojen alueen hieronta aktivoi myös koko kehon meridiaaniverkoston ja rentouttaa näin kokonaisvaltaisesti. Hoidon on koettu mm. kiinteyttävän kasvojen lihaksia, ehkäisevän ryppyjä, siloittavan ihoa ja pienentävän kaksoisleukaa. Ennen kaikkea hoito rentouttaa ja päästää sinut hetkeksi irti arjen paineista.

Hinta: 30 min / 30€

 

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa kivien lämpö lievittää kipua, rentouttaa lihaksia, lisää sidekudoksen elastisuutta,  tehostaa aineenvaihduntaa sekä lymfa – ja verenkiertoa. Rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat. Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa jopa 3 cm syvyyteen asti kivien luovuttamasta lämmöstä kudosta manipuloitaessa.   Hieronta saa aikaan syvän rentotumisen koko kehoon joka rauhoittaa ja rentouttaa myös mieltä ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä ja stressiä.  Lisäksi kivet mineraalipitoisuutensa ansiosta hoitavat ja ravitsevat ihoa.
Hinta: 75 min / 75€

Shiatsu

Shiatsu on luonnollinen terapia, joka tukee ja vahvistaa kehon luontaista kykyä parantaa ja tasapainottaa itsensä. Kokonaisvaltaisena hoitona, se hellii fyysistä kehoa, mutta vaikuttaa kehoon myös psykologisesti sekä tunne-elämään että energiatasapainoon.  Shiatsu on peräisin Japanista, jossa se on kehitetty kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuen. Vaikutteita Shiatsu on saanut uudemmilta länsimaisilta terapiamuodoilta. Vaikka Shiatsu Japaniksi tarkoittaa ”sormilla painamista”, on se käytännössä enemmän kosketukseen ja pehmeään painallukseen pohjautuvaa. Manipuloivana tekniikkana, se muokkaa kehon fyysistä tilaa, rauhoittaa yliaktiivista autonomista hermostoa ja tasapainottaa kehon energiavirtoja. Se on syvästi rentouttavaa ja säännöllisenä hoitona se vähentää stressiä ja sairauksia sekä ylläpitää terveyttä ja hyvinvointia.

 Hinta: 90 min / 90€

 

EFT-Terapia

EFT on lyhennelmä sanoista Emotinal Freedom Techniques eli suomeksi tunteiden vapautustekniikka.

EFT-terapia on yhdistelmä vanhaa kiinalaista lääketiedettä ja akupunktiota ilman neuloja. EFT-hoidon kehitti amerikkalainen, Stanfordin yliopiston insinööri Gary Craig 1980-luvulla.

EFT-hoidossa terapeutti auttaa asiakasta pääsemään eroon negatiivisesta tunteesta, naputtelemalla sormin meridiaanien päätepisteisiin jolloi tunnelukko vapautuu (oikosulku korjautuu), jonka jälkeen esim. hoidettuun muistoon yhdistyneet häiritsevät tunteet eivät vaivaa joko lainkaan tai huomattavasti vähemmän.
Terapeutti käyttää siis ”mentaalista akupunktiota” fyysisellä tasolla ilman neuloja.

Hinta:

30 min / 30€

60 min / 60€

90 min / 90€

120 min / 120€

Perinteinen Jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus on kehon mobilisaatiohoito. Sen tarkoituksena on laittaa nivelpinnat kohdalleen, avata kalvorakenteita, käsitellä jänteitä ja nivelsiteitä, parantaa lihasten liikkuvuutta ja vapauttaa puristuksissa olevia hermoja. Hoidossa käytetään hyväksi kehon omia liikeratoja.

Hinta:

60 min / 60€

90 min / 75€

120 min / 90€

Intialainen Päähieronta

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha, alkujaan ayurvedinen hoitomenetelmä, joka sopii kaikenikäisille. Hoito rentouttaa niin kehon kuin mielen tasolla ja parantaa kokonaisvaltaista vireystasoa. Käymme läpi lempeästi hieroen hartiaseutua, käsivarsia, niskaa, päänahkaa, decolteeta sekä korvia ja kasvojen seutua. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen marmapisteitä (akupisteitä) ja kasvojen heijastealueita. Lempeä hieronta joka edistää veren- sekä lymfan kiertoa, rentouttaa ja lieventää ahdistusta. Hoito parantaa keskittymiskykyä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, helpottaa lihas- ja hermojännitystä, elvyttää solujen hapensaantia ja poistaa sekä fyysisiä että tunnetukoksia. Intialainen päähieronta tuo apua myös mm. päänsärkyyn, silmien rasitukseen, unettomuuteen, poskiontelotukoksiin, hius- ja päänahan ongelmiin, pelkotiloihin, masennukseen ja tinnitukseen.

Hinta:

30 min / 35€

45 min / 48€

 

Intuitiivinen Energiahoito

Energiahoito on hyvin kokonaisvaltainen hoito. Hoidossa avautuu sekä fyysisiä että henkisiä lukkoja. Koko kehoa hoidetaan energialla joka virtaa sinun ja minun välillä. Me kaikkihan olemme virtaavaa energiaa mutta välillä virtaavuuteen tulee syystä tai toisesta tukoksia. Tukoksien avaamiseen apuna voin käyttää kiviä, kristalleja, äänimaljoja, rumpua sekä eteerisiä öljyjä.

Hinta:

60 min / 60€

90 min / 80€

 

Tiibetiläinen Rentouttava Äänimaljahoito

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Se on myös hyvä lisä muihin hoitoihin, esim. hierontaan. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet, minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänimaljahoito on ihana hoitomuoto myös raskaana olevalle, koska hoito tavoittaa myös kohtukodissa asustavan sikiön. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Hinta:

60 min / 60€

Chi Kung Päähoito

Chi Kung päähoidossa käsitellään pään alueen akupisteet. Akupistekäsittely on erittäin rauhoittava ja rentouttava. Käsittelyn myötä nukut paremmin, olet virkeämpi arjessa ja jaksat paremmin.

Hoitoa suosittelen kokeilemaan mm. stressiin, päänsärkyyn, unettomuuteen, jännitytystiloihin sekä huimaukseen. Hoidolle ei ole erityisiä rajoituksia, sopii kenelle tahansa.

Hoidon aikana käsittelen pään ja niskan alueen tärkeimmät akupunktiopisteet. Sormin tehtävät pienet, rauhalliset pyörittelyt ja pehmeät painallukset hellivät sekä kehoa että mieltä.      Hoito tehdään hoitopöydällä maaten, lämpöiseen vilttiin kääriytyneenä, himmeässä valaistuksessa sekä rauhoittavan musiikin soidessa. Hoitoon tullessasi saat myös valita eteerisen öljyn diffuuseerin rentoutumistasi tukemaan.

Hinta:

20 min / 25€

 

Enkelikorttitulkinta

Enkeliviesti on sinulle kanavoitu viesti omilta enkeleiltäsi. Enkeliviestissä tulee sinulle siihen hetkeen sinua auttavaa ja helpottavaa informaatiota.

Enkelikorttitulkinnassa nostat niin monta korttia kuin sinusta itsestäsi hyvältä tuntuu. Tulkintaan tullessasi voit esittää enkeleille kysymyksen, tulla pyytämään selkeyttä ja vahvistusta elämän tilanteeseesi. Aina ei tarvitse olla kysymystäkään vaan voit tulla nauttimaan enkeleiden tuomasta ilosta, valosta ja rakkaudesta. Enkelithän ovat positiivisia sekä hyvin huumorintajuisia.

Hinta:

30 min / 25€

 

Sokerointi

Sokerointi on ihokarvojen poistomenetelmä sokerimassaa hyödyntäen. Ihokarvat saadaan poistettua sokerimassan avulla juurineen, joka säännöllisesti tehtynä heikentää karvan kasvua sekä pehmentää ja ohentaa karvanlaatua. Sokerointi tapahtuu suomalaisella Skin Candy -massalla, joka on erittäin hellävarainen siinä olevan xylitolin ansiosta. Xylitoli on antiseptinen ja ihoa kosteuttava, joka rauhoittaa myös ihoa. Koska sokerointi kuorii iholta myös kuolleet ihosolut, on se erittäin hyvää ihonhoitoa käsiteltävälle alueelle ja jättää ihon hoidetun tuntuiseksi sileän ja karvattoman ihon lisäksi!
Sokeroinnilla pystytään poistamaan ihokarvoja miltei joka alueelta, lukuunottamatta partakarvoja. Näinollen se on luonnollinen ja tehokas tapa ihokarvojen poistoon lopputuloksesta tinkimättä!

Huomioitavaa: emme tarjoaa miesten brasseja.

Hinta:

Sääret: 35€

Bikiniraja: 30€

Brassi: 60€

Brassin huolto: 40€

Käsivarret: 30€

Kainalot: 20€

Sääret & Reidet: 60€

Sääret& Bikiniraja & Kainalot: 80€

Klassinen Hieronta

Klassinen hieronta on hoitotarkoituksessa käsin tehtävää kehon pehmytkudosten mekaanista muokkausta. Hoitotilanteessa käytettäviin tekniikoihin sekä hieronnan voimakkuuteen vaikuttavat hieronnalle asetetut yksilölliset tavoitteet, joihin vaikuttavat mm. asiakkaan kunto ja elämäntilanne.

Hinta:

90 min / 90€

120 / 120€

Imukuppi Hieronta

Imukuppihieronta on erittäin tehokas hoitomuoto, joka on ollut osa sekä kiinalaista että länsimaista lääketiedettä jo satoja vuosia. Imukuppihieronnassa eli kuivakuppauksessa kuppien hoitava vaikutus perustuu alipaineeseen, jota saadaan aikaan painamalla silikonisen tai kumisen kupin keskustaa tai pienissä kupeissa litistämällä kuppia. Hoidossa käytetään silikonisia kuppeja eli ne soveltuvat hyvin myös luonnonkumi-allergisille.

Hinta:

30 min / 30€

45 min / 45€

60 min / 60€

 

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa kehon erilaisia jumija häiriötiloja. Koko kehon vyöhyketerapiasta käytetään nimitystä Refleksologia. Terapiamuodossa käsitellään jalkojen ja jalkaterien lisäksi koko kehoa. Heijasteita sijaitsee jalkojen lisäksi esimerkiksi korvissa, selässä, rintakehällä, käsissä, päässä ja kasvoissa. Vyöhyketerapiassa kehon ongelmat heijastuvat keholla sijaitseviin vyöhykkeisiin ja tämä ilmenee usein erilaisina tuntemuksina vyöhykkeitä käsiteltäessä. Hoidossa stimuloidaan heijasteita sormin tai vyöhykepuikolla. Aineenvaihdunnan vilkastuttaminen, häiriötilojen korjaaminen kehossa, vastustuskyvyn kohentaminen sekä unen laadun parantaminen ovat asioita, joita pystytään hoitamaan kyseisellä menetelmällä. Vyöhyketerapialla on saatu myös hyviä tuloksia hormonaalisten häiriöiden kuten lapsettomuuden ja vaihdevuosivaivojen hoidossa. Vauvojen vatsanväänteitä sekä koliikkia pystytään hoitamaan tehokkaasti vyöhyketerapian avulla. Hoidon tavoitteena on ennen kaikkea aktivoida kehon omaa toimintaa ja ylläpitää hyvinvointia.

 

Kiinnostuitko? Varaa Aikasi heti!

VARAA AIKA

 

Copyright©2021 Onnenpaikka Oy          Tietosuojakäytäntö