Emilia

Onnenpaikan oma perinteinen Jäsenkorjaaja, Emilia! 
 

Jäsenkorjaukseen Emilia on tutustunut omien kehon jumitilojen kautta, etsiessään keholleen sopivaa hoitomuotoa kehon eri jännitystilojen purkamiseen. Emilia vaikuttui hoitokokemuksesta niin, että halusi itsekin lähteä opiskelemaan sitä. Lähihoitajan ammatissaan hän oli jo nähnyt kaiken kuntoisia ihmisiä ja saanut perehtyä hoitotyöhön, ihmisen fysiologiaan ja anatomiaan ja jo silloin hän mietti, voisiko olla jotain, millä hän voisi auttaa ihmisiä vielä perusteellisemmin: pureutua juurisyihin ja auttaa jokaisen omaa kehoa myös aktivoitumaan korjausprosessissa. Perinteinen jäsenkorjaus oli juuri se puuttuva palanen, joka ilmensi näitä ajatuksia.

Jäsenkorjauksen lempeys, ihmislähtöisyys ja kokonaisvaltaisuus yllätti Emilian aina uudelleen ja uudelleen satojen asiakkaiden upeiden hoitokokemusten kautta. Emilia pitää tärkeänä myös jäsenkorjauksen historiaa Suomen perinnehoitona, ja haluaa tuoda ihmisille tietoisuuteen vanhan kansan viisautta ihmisten kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin edistämiseen.

Luonnonmukaisuus ja kokonaisvaltaisuus on vienyt Emilian myös opiskelemaan EFT -naputteluhoitoa. EFT onkin hoitomuodoista sellainen, jolla voidaan purkaa myös tunnetason lukkoja. Eteeristen öljyjen ihanuus ja vaikuttavuus ihmisen elinjärjestelmien tasapainottamiseen on taas tuonut hänen hoitolistoilleen myös Raindrop -hoidon.

Emilia on kahden pojan äiti ja perheeseen kuuluu myös yksi karvaturri. Emilia on nauravainen ja eloisa persoona, joka kylvää ympärilleen toivon pilkahduksia.

 ”Aina on toivoa ja aina on mahdollisuus” onkin hänen lempi lauseistaan.

 

Voit varata ajan myös sähköpostilla tai puhelimitse: emilia@onnenpaikka.fi

 

040 130 5293  

VARAA AIKA EMILIALLE

Tutustu myös tiloihimme!

Tilavuokraus

Onnenpaikan tilat ovat todella upeat ja monikäyttöiset.
Oman ulottuvuutensa tilojen hyödyntämiseen tuovat saunat, sisäpiha, grillikota ja ulkoporeamme. Salissa järjestyy niin juhlat, syntymäpäivät kuin erilaiset koulutukset ja workshopitkin.
Mitä sinä haluaisit järjestää Onnenpaikassa?

 

Kelluntatankki

Onnenpaikan vetonaula, kelluntatankki, asettaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimisen uudelle tasolle!

Elämme kiireisessä, ärsykkeiden täyteisessä yhteiskunnassa,

jossa korkeat stressitasot ajavat monet burnoutin partaalle. Anna kehosi ja mielesi rentoutua, palautua ja latautua – kellumalla!

 

VARAA AIKA

Copyright©2021 Onnenpaikka Oy          Tietosuojakäytäntö