Anne

Anne Koski-Sinisalo
Mental PT. Uskomusvalmentaja. 
 
Tasapainota elämääsi, vapaudu rajoittavista uskomuksista, löydä omat Supervoimasi. Huumori & Armollisuus edellä.

Arjen hyvinvointi koostuu kahdestatoista eri osa-alueesta. Jotta elämämme olisi kaikin tavoin mielekästä, näiden osa-alueiden tulisi olla tasapainossa.

 
Lisäksi uskomukset, eli ajatukset joita olemme toistaneet niin kauan, että uskomme niiden olevan totta, määrittävät sitä minkälaiseksi elämämme koemme. Uskomukset ovat joko rajoittavia tai voimaannuttavia. Meillä aikusilla valtaosa uskomuksista on rajoittavia. Pikkulapsilla asia on päinvastoin. Vai miksi muuten taapero uskoo osaavansa lentää ja valloittavansa maailman tuosta noin vaan? Mutta jotenkin kummasti tämä muuttuu kun vuosia varttuu, oletko koskaan tullut miettineeksi miksi?
 
Suuri osa meistä ei ole millään tasolla tietoinen uskomuksistaan omasta itsestä ja omasta elämästään, niitä ei koskaan ole tullut miettineeksi. Kenties toisinaan mietimme, että onpas tahmeeta mutta sivuutamme tunteen sen enempiä miettimättä. Molemmat ylläolevat asiat vaikuttavat kuitenkin kaikissa elämämme ”rooleissa”. Työminään, kotiminään, arki-minään jne. Useimmiten on myös niin, että uskomukset ja elämän osa-alueen tyytyväisyys / tyytymättömyys korreloivat keskenään. Näistä olisi hyvä tulla tietoiseksi, tutkiskella niitä hyvässä ja turvallisessa seurassa. Kenties vaihtaa joitakin ajatuksia, saada uutta näkökulmaa, huomata kuinka monta meitä onkaan samankaltaisissa ajatuksissa, luoda uutta tarinaa ja enemmän tasapainossa olevaa elämää, löytää omat Supervoimat.

Tämä ”mielijumppa” voi esimerkiksi aloittaa työhyvinvointipäivänne tai muun tapahtumapäivänne, se voi olla osa ystävysten kokoontumista tai kenties pariskunnan tutustumista omaan mieleen.                                           
somelinkit:
ja insta coavhflow_Anne

Anne

Tutustu myös tiloihimme!

Tilavuokraus

Onnenpaikan tilat ovat todella upeat ja monikäyttöiset.
Oman ulottuvuutensa tilojen hyödyntämiseen tuovat saunat, sisäpiha, grillikota ja ulkoporeamme. Salissa järjestyy niin juhlat, syntymäpäivät kuin erilaiset koulutukset ja workshopitkin.
Mitä sinä haluaisit järjestää Onnenpaikassa?

 

Kelluntatankki

Onnenpaikan vetonaula, kelluntatankki, asettaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimisen uudelle tasolle!

Elämme kiireisessä, ärsykkeiden täyteisessä yhteiskunnassa,

jossa korkeat stressitasot ajavat monet burnoutin partaalle. Anna kehosi ja mielesi rentoutua, palautua ja latautua – kellumalla!

 

VARAA AIKA

Copyright©2021 Onnenpaikka Oy          Tietosuojakäytäntö