Anna

ūüá¨ūüáß

Welcome Anna – our massage therapist!

My name is Anna and I am a massage therapist. I have been practicing massage since 2008. Since then, I have learned many techniques including honey massage, vacuum massage, Old Slavic visceral abdominal massage, myofascial release, deep fascial massage, lymphatic drainage, etc.

I was also initiated into Reiki energy,
I am a master in reading the Akashic Records, so the energy component is always present in my massages. Being engaged in massage for more than 13 years, I have developed my own system of interaction with the body, which helps to achieve good results as efficiently as possible and in a short time. It also seems to me very important to work with the body as a whole system, without tearing it apart, therefore, if there are pains or problems in a certain place, it is necessary to balance and relax the muscles of the whole body. And when muscle spasms and blocks are removed, then the lymphatic system begins to work better, the nutrition of tissues and cells improves, and the body itself helps to restore itself.

Everything that I use in my work,
I have tried on myself, because I am constantly on the lookout for effective ways to heal my own body and maintain health naturally.

In my opinion, the guarantee of health is a positive attitude, daily physical activity, clean water and nutrition, constant self-massage or massage by a specialist.

I wish you all good health and invite you for a massage!

Anna is offering bodysugaring as well!

ūüáęūüáģ

Nimeni on Anna ja olen hieroja. Hierojana olen ollut v.2008 asti ja oikeastaan siitä asti olen myös opiskellut muita tekniikoita; hunajahierontaa, imukuppihierontaa, vanhaa slaavilaista viskeraali vatsahierontaa, myofaskiaalista vapauttamista, syvää faskiahierontaa ja lymfavesihierontaa. Olen myös aloittanut Reiki -energiatyöskentelyn ja luen akaasisia levyjä, joten energia on myös aina osana hoitojani.

13 vuoden hierontakokemuksen ja eri hierontatyylien opiskelun tuloksena, olen kehittänyt oman hoitotavan saadakseni parhaat tulokset työstäni tehokkaasti ja nopeassa ajassa. Tärkeää minulle on myös ottaa koko keho huomioon kokonaisvaltaisesti,
ja tämän takia on myös tärkeää huomioida kehon ongelmakohtien ja kireyksien heijastukset ja vaikutukset koko kehon tasapainoon, ja pyrkiä purkamaan jännitystilat kaikkialta lihaksista. Kun lihasjännitykset ja lukot on avattu, pääsee myös kehon lymfajärjestelmä toimimaan paremmin, kudosten ja solujen ravintoaineidensaanti kohenee ja keho alkaa myös korjaamaan itse itseään.

Olen kokeillut kaikki työssäni käytettävät tekniikat myös itselläni, koska etsin kokoajan tehokkaita menetelmiä parantaakseeni oman kehoni hyvinvointia ja omaa terveyttäni luonnollisin menetelmin. Mielestäni terveyden takaa positiivinen elämänasenne, päivittäinen fyysinen aktiivisuus, puhdas juomavesi sekä ravinto, sekä säännöllinen hieronta tai hierojalla käyminen.

Toivon teille kaikille hyvää terveyttä ja kutsun teidät myös vastaanotolleni hierottavaksi!

Anna tekee myös sokerointeja!

Voit varata ajan myös sähköpostilla tai puhelimitse:

anna@onnenpaikka.fi

050 502 3694

 

VARAA AIKA ANNALLE

Tutustu myös tiloihimme!

Tilavuokraus

Onnenpaikan tilat ovat todella upeat ja monikäyttöiset.
Oman ulottuvuutensa tilojen hyödyntämiseen tuovat saunat, sisäpiha, grillikota ja ulkoporeamme. Salissa järjestyy niin juhlat, syntymäpäivät kuin erilaiset koulutukset ja workshopitkin.
Mitä sinä haluaisit järjestää Onnenpaikassa?

 

Kelluntatankki

Onnenpaikan vetonaula, kelluntatankki, asettaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimisen uudelle tasolle!

Elämme kiireisessä, ärsykkeiden täyteisessä yhteiskunnassa,

jossa korkeat stressitasot ajavat monet burnoutin partaalle. Anna kehosi ja mielesi rentoutua, palautua ja latautua – kellumalla!

 

VARAA AIKA

Copyright©2021 Onnenpaikka Oy          Tietosuojakäytäntö